divendres, 2 de setembre del 2011

Bescuit suau al iogurt

Bescuit o pa de pessic suau al iogurt


Avui va de dolç!
He fet un bescuit al iogurt ! 
La recepta és fàcil i podeu tenir un bon esmorzar pel cap de setmana!
Consell : No el guardeu a la nevera un cop fet. Fora, tapat amb film transparent es manté bé i no s’endureix per uns dies.


Que tingueu un bon finde!


Ingredients
-300g de farina
-2 ous
-70g de mantega
-180g de sucre
-2 iogurts
-Mitja bosseta de llevat (uns 8g aproximadament)
-Gotetes de xocolata
-Una miqueta de sal (1 cullereta petita o menys)

Recepta
1.Preescalfar el forn a 180 graus
2.En un recipient barrejar la farina + el llevat + la sal  (BARREJA 1)
3.En un altre recipient barrejar el sucre + la mantega fins que quedi tot una pasta groguenca (jo ho he fet amb una batedora elèctrica), i desprès incorporar els dos ous i barrejar de nou. (BARREJA 2)
4. Ajuntar la barreja 1 amb la 2 i afegir-hi els dos iogurts. Barrejar bé, fins que la consistència sigui uniforme.
5.Ho posem tot en un recipient (jo ho he fet en un tipus rectangular d’1 pam i mig de llarg i 1 pam d’ample, però es pot fer en qualsevol)
6. Afegim les gotetes de xocolata segons el gust
7. Posar-ho al forn a 180 graus durant 40-45min. És important no obrir el forn mentre s’està fent el bescuit perquè el llevat podria no fer efecte i la massa no créixer. Sabrem que el bescuit està fet quan passats aquests 40  minuts, obrim el forn, punxem el bescuit amb un escuradents i aquest ha de sortir net.

Bon appétit!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada