diumenge, 11 de setembre del 2011

Yakisoba

L’altre dia vaig fer Yakisoba :)  Són una mica entretinguts de fer però no difícils! No us oblideu cap ingredient i us quedaran uns fideus d’arròs boníssims!

Yakisoba

Ingredients

-Xampinyons laminats (2 safates)
-75-100g de pastanaga rallada
- 3 Cebes
-Llom (6 o 7 llonzes)
-Sèsam marró torrat (aconseguit a la botiga “Extremo Oriente”)
-Gambetes petites pelades (20 gambetes)
-Bonítol sec
-Cibulet  (cebollino)
-Salsa yakisoba (comprada a la botiga “Extremo Oriente”)
-Fideus xinesos d’arròs (aconseguits a la botiga “Extremo Oriente”)

Recepta

1.Tallar la ceba a la juliana, fent làmines ben primetes.
2. Saltejar la ceba en una paella amb oli. Quan estigui doradeta, treure del foc i reservar. Seguidament saltejar els xampinyons i reservar. Saltejar la pastanaga i quan estigui una mica feta, abocar a la paella la ceba i els xampinyons, saltejar-ho tot junt durant 4 minuts i treure-ho del foc.
3.Adobar el llom amb herbes provençals i pebre. Fer a la paella el llom sense trossejar. Treure del foc i trossejar-lo un cop fet. Reservar.
4.Saltejar les gambetes i quan agafin color abocar-hi tot el que hem fet fins ara, barrejar-ho junt per 3 minuts i posar-hi els fideus xinesos.
Ara és molt important barrejar-ho tot molt bé, necessitareu una mica de força perquè normalment aquests fideus són consistents i elàstics. Quan tingueu tot molt ben barrejat, això pot costar-vos uns vuit minuts, posarem la salsa yakisoba en abundància i deixarem tot a foc lent durant 5 minuts.
5. Transcorreguts els cinc minuts, traurem els yakisoba del foc, els posarem en un bowl i 
abans de servir els decorarem amb cibulet picat, sèsam i el bonítol sec.

Bon appétit!





1 comentari:

  1. Hola ! M'ha comentant que el bonítol sec (katsuobushi) és difícil de trobar. És un ingredient típic japonés però que queda molt bé en qualsevol plat oriental, tipo fideus. Si compres els més fins (Hanakatsuo) i els poses quan el plat encara és calent, fan l'efecte dels flocs en moviment. Gràcies per la recepta !

    ResponElimina