dilluns, 9 d’abril del 2012

Mona de pasqua!



Bon dia de pasqua! 
Avui us deixo la recepta que toca! La mona de pasqua!
De les costelles i les patates al caliu no me'n faig càrrec! Però de la part dolça si... :)
Un petó i bon dilluns!

Ingredients
-3 ous
-1 iogurt
-3 mesures de iogurt de farina
-3 mesures de iogurt de sucre
-1 mesura de iogurt d’oli suau
-200g d’avellanes torrades pelades
-1 pela de llimona ratllada
-1 sobre de llevat
-2 pots de Nocilla
-Melmelada de prèssec
-Decoració. Ous de pasqua, pollets, plomes....

Recepta
1.     En un bowl posar-hi: ous + iogurt + farina + sucre + oli + pela de la llimona. Barrejar fins a textura cremosa
2.     Afegir : les avellanes, remenar i passar el turmix
3.     Afegir: el llevat, remenar suaument
4.     Pintar el motlle amb oli (jo he fet servir un motlle rodó de diàmetre 25cm més o menys), i abocar-hi la barreja
5.     Posar-ho al forn a 170ºC durant 30-40 minuts
6.     Treure-ho del forn (per saber que la massa està feta punxarem amb una forquilla la massa, aquesta ha de sortir neta), i deixar refredar
7.     Un cop refredat, farem un tall transversal al brioix i untarem amb la melmelada de préssec i tornarem a tancar el brioix
8.     Ara, és el moment de cobrir el brioix amb nocilla :)
9.     Decorar al gust




Bon appétit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada